Studio MoonSisters Agenda & MaanJaar 2021

Donkere MaanCirkel

MaanCirkels met Donkere Maan: Tijdens deze MaanCirkels keren we naar binnen, reizen we af naar het Landschap van onze Ziel. We maken contact met persoonlijke krachtdieren en spirithelpers. We halen verloren zielendelen op en helen ze. We komen in 2021 12 keer bijeen in Cirkel op de dag van de donkere Maan. 

 

Volle MaanCirkel

Dit is een reis van verbinding met jezelf en met jouw vrouwelijke kracht. Van het verbinden van je hart met je baarmoeder. Verbinden met jouw MaanZusters. Processen van heling, transformatie en groei. Delen wat er in je leeft, thuiskomen in jezelf, en jouw innerlijke wijsheid. Weer helemaal in contact komen met vrouwelijke sensualiteit en zachtheid. 

VOORJAAR 2022

HoedsterTraining

Zesdaagse training voor vrouwen die de roep voelen om een MaanCirkel te openen. Maar behoefte hebben aan meer knowledge hierover. Dit is een veelomvattende training, met ook aandacht voor innerlijk werk.

 

 


MaanCirkel APK&Kickstarter

Zaterdag 12 januari: Voor vrouwen die de HoedsterTraining hebben gevolgd en een (tweede) MaanCirkel willen (her)starten of een Kickstart willen maken. En voor vrouwen die willen kijken naar hoe zij het Hoedsterschap vormgeven en/of de energie van hun MaanCirkel willen onderzoeken. 

Pre-HoedsterCirkel

Zaterdag 9 januari: Voor vrouwen die de Hoedstertraining hebben gevolgd: We besteden aandacht aan het proces van het starten van een MaanCirkel. Denk hierbij aan de praktische kant, aan het innerlijk werk, aan jezelf en jouw Cirkel zichtbaar maken en in de wereld zetten en alles wat hierbij komt kijken.

 

 

HoedsterCirkel

Zaterdag 6 maart: Voor de vrouwen die de HoedsterTraining hebben gevolgd en een MaanCirkel zijn gestart, is er eens per kwartaal deze Cirkel. Ter ondersteuning van jouw MaanCirkel plaats. Hier kun je 'in real life' delen en uitwisselen met andere Hoedsters.

 

 Donkere MaanCirkel 2021

InnerJourney

 

Met Donkere Maan is de maan onzichtbaar. Het is een magisch moment want de donkere maan bevindt zich tussen twee maancycli in. De afnemende maan is helemaal afgenomen en de nieuwe maan is nog niet begonnen.

 

Met donkere maan heeft de maan geen schijngestalte. Het is donker, er wordt geen licht gereflecteerd. De afwezigheid van het licht is een uitnodiging om naar binnen te keren. Om de duisternis te betreden en om daar waar nodig Licht te brengen.

 

De Donkere Maan nodigt uit om in verbinding met jezelf te gaan. Om met jezelf in proces te gaan, leunend in de veilige en liefdevolle bedding van een MaanCirkel.  Van hieruit kun je krachtig en effectief helingswerk doen. Doordat dit in het magische veld van Cirkel wordt gedaan werkt het dieper door.

MaanCirkels met Donkere Maan: Tijdens deze MaanCirkels keren we naar binnen, reizen we af naar het Landschap van onze Ziel. Maken we contact met persoonlijke krachtdieren en spirithelpers. En gaan we verloren zielendelen ophalen en helen. We komen in 2021 12 keer bijeen in Cirkel op de dag van de donkere Maan. 

Woensdag 13 januari

Donderdag 11 februari

Zaterdag 13 maart

Zondag 11 april

Dinsdag 11 mei

Donderdag 10 juni

Zaterdag 10 juli

Zondag 8 augustus

Dinsdag 7 september

Woensdag 6 oktober

Donderdag 4 november
Zaterdag 4 december


Voor wie? Deze MaanCirkel is voor iedereen die haar InnerCirkel van krachtdieren en spirithelpers wil leren kennen. Hiermee wilt leren werken. Het Innerlijk Landschap van de Ziel wil ontdekken. Ben je toe aan zelfheling en ontwikkeling? En niet bang voor innerlijke duisternis? Ben je er klaar voor om hier Licht te brengen? Deze Donkere MaanCirkel wordt gehoed door Camile. 


Volle MaanCirkel 2022

Werken met de Magie van een MaanCirkel 

We komen iedere Volle Maan bij elkaar. We openen een heilige ruimte met een magisch veld. We verbinden de MaanCirkel met natuurkrachten en met een Veld van Vrouwenkracht. Zo ontstaat een veilige bedding voor het proces van een MaanCirkel.

 

Dit is een proces van verbinding met jezelf en met jouw vrouwelijke kracht. Van het verbinden van je hart met je baarmoeder. Van heling, transformatie en groei. Delen wat er in je leeft, thuiskomen in jezelf, dieper zakken in jouw innerlijke wijsheid. Weer helemaal in contact komen met vrouwelijke sensualiteit en zachtheid. 

 

We reiken energetisch uit naar het universum. Er ontstaat een gemeenschappelijk thema. We laten onze woorden in stilte indalen. En nodigen het Universum uit om hierop te antwoorden.

Vervolgens gaan we gezamenlijk en intuïtief aan het werk met datgene wat zich op dat moment wil manifesteren. De Magie kan dan in de MaanCirkel haar werk gaan doen. We werken drum, stem, dans, sjamanistische technieken, rituele opstellingen, geleide visualisaties, creative soulwork, lichaamsgerichte en zelfbewustzijns-oefeningen, meditatie of iedere andere vorm die zich aandient. Hierin volgen we de energie van de Maan.

 

Verloren wijsheid en verborgen kracht stroomt terug, vanuit het vrouwenkrachtveld, de MaanCirkel in. En kan op deze manier door iedere MaanZuster weer in eigendom worden genomen.

 

Zoals de maan het licht van de zon reflecteert, spiegelt iedere vrouw in de MaanCirkel een aspect van jou. Een Volle MaanCirkel nodigt uit tot het aangaan van transformatieve processen. Zowel persoonlijk en collectief. Dit vraagt om het vertrouwen en de veiligheid van het MaanZusterschap. Hiervoor is het nodig dat iedere vrouw in de MaanCirkel bereid is om haar thema's in eigendom te nemen en zichzelf hierin te dragen.

 

Heb jij behoefte aan jaar met diepgang, zelfontwikkeling en groei?  Wil jij deelnemen aan de Magie van het Proces van de Volle MaanCirkel? Kijk dan of je op de onderstaande data kan:

Zaterdag 30 januari

Zaterdag 27 januari

Zaterdag 27 maart

Zaterdag 24 april

 

 

Zaterdag 29 mei

Zaterdag 25 juni

Zaterdag 24 juli

 

Zaterdag 21 augustus

Zaterdag 18 september

Zaterdag 23 oktober

Zaterdag 20 november

 

Zaterdag 18 december


Jouw investering is €35,- euro per Maancirkel. Je schrijft je in voor een jaar (12 maancirkels). Dit is een commitment aan jezelf en aan elkaar. Wat zorgt voor een veilige en consistente plek om te delen, helen en zijn. Bij betaling van het gehele jaarbedrag vooraf, krijg je 1 Maancirkel gratis (€385,- in totaal). Gemiste Maancirkels kunnen helaas niet worden ingehaald. De Volle MaanCirkel wordt gehoed door Camile en vindt plaats in Studio MoonSisters in Haarlem. 

 

Stuur me een mailtje als jij je voor de Volle MaanCirkel wilt aanmelden. Dan mail ik je een intentieverklaring van mij als Hoedster en het kader voor de MaanCirkel toe. Voel je dan een JA? Dan maken we een gesprek ter kennismaking om te kijken of we allebei een klik voelen om deze reis met donkere maan samen te gaan maken.