Werken met de Magie van de MaanCirkel 

We komen iedere Volle bij elkaar in Cirkel. Hierin openen een heilige ruimte met een magisch veld. We verbinden de MaanCirkel met de Oercirkel van Vrouwenkracht.

 

We gaan uit het hoofd en in de baarmoeder zakken. Het hart met de baarmoeder te verbinden tot één stromend energiecentrum. We verbinden met elkaar, doordat we samen in cirkel zijn, is er in ons midden één besloten, veilige en heilige ruimte, zoals een baarmoeder.

 

Tijdens de deelronde deelt iedere MaanZuster wat er gesproken wil worden. Hiermee reiken we energetisch uit naar het universum. Er ontstaat een gemeenschappelijk thema. We laten onze woorden in stilte indalen. En nodigen het Universum uit om hierop te antwoorden.

 

Vervolgens gaan we gezamenlijk en intuïtief aan het werk met datgene wat zich op dat moment wil manifesteren. De Magie kan dan in de MaanCirkel haar werk doen. We werken een drum, stem, sjamanistische technieken, systemisch werk, geleide visualisaties, creativiteit, lichaamsgerichte en zelfbewustzijns-oefeningen, meditatie of iedere andere vorm die zich aandient. Hierin volgen we de energie van de Maan.

 

De MaanCirkel is verbonden met het collectieve veld van VrouwenKracht. Doordat we hier ruimte voor maken, kan deze kracht de MaanCirkel instromen. De vergeten en verloren kennis, wijsheid en kracht van dit veld kan op deze manier door iedere MaanZusters weer in eigendom worden genomen. Dat is de Magie van een MaanCirkel! 

 

Zoals de maan het licht van de zon reflecteert, spiegelt iedere vrouw in de MaanCirkel een aspect van jou. Een Volle MaanCirkel nodigt uit tot het aangaan van transformatieve processen. Zowel persoonlijk en collectief. Dit vraagt om het vertrouwen en de veiligheid van het MaanZusterschap. Hiervoor is het nodig dat iedere vrouw in de MaanCirkel bereid is om haar thema's in eigendom te nemen en zichzelf hierin te dragen.

 

Heb jij behoefte aan spirituele reis met diepgang, zelfontwikkeling en groei?  Wil jij deelnemen aan de Magie van het Proces van de Volle MaanCirkel? 

 

Jouw investering is €29,- euro per Maancirkel. Je schrijft je in voor een jaar (12 maancirkels). Dit is een commitment aan jezelf en aan elkaar. Wat zorgt voor een veilige en consistente plek om te delen, helen en zijn. Bij betaling van het gehele jaarbedrag vooraf, krijg je 1 Maancirkel gratis (€385,- in totaal). Deze Volle MaanCirkel wordt gehoed door Camile en vindt van 19:00-22:00 uur plaats in Studio MoonSisters in Lijnden. 

 

Stuur me een mailtje als jij je voor de Volle MaanCirkel wilt aanmelden. Dan mail ik je een intentieverklaring van mij als Hoedster en het kader voor de MaanCirkel toe. Voel je dan een JA? Dan maken we een gesprek ter kennismaking om te kijken of we allebei een klik voelen om deze reis met Volle Maan samen te gaan maken.