Nieuwe Maan Constellatie Ritueel: Evocatie van de InnerSoul RainbowSpirit.

Het aanroepen en in contact treden met de RegenboogSpirit van de Ziel, is een krachtige vorm, om tijdens een periode van zwaar weer, de zon door te laten breken. Hierdoor is het een zeer krachtige heler. De regenboog is een krachtig symbool van de overgang naar een andere levensfase. 

 

De creatieve kracht en de magie van de regenboog maakt makkelijk contact met het innerlijke kind. RegenboogSpirit is de beschermvrouwe en genezeres die je aanroept als je gaat werken met innerlijke kind-delen.   

 

De regenboog brengt de belofte dat na de regen de zon gaat schijnen. Dat de problemen van vandaag spoedig voorbij zullen zijn en dat je dromen uit zullen komen. Een regenboog verwondert en raakt hart en ziel. Het is het symbool van het hartsverlangen en het levensdoel. 

 

Door de RegenboogSpirit aan te roepen opent het pad van jouw persoonlijke magie zich verder voor je. En komt het manifesteren van jouw hartsverlangens binnen bereik.

Nodig jouw RegenboogSpirit uit door regenbogen te tekenen of te schilderen. Verdiep je in de kleuren en hun symboliek. Draag kleuren! Stem af op jouw innerlijke RegenboogSpirit door deze intuïtief te tekenen. Geef deze een plekje op jouw persoonlijke altaar. Zodat de energie van deze Spirit echt een plek in je leven krijgt en je bij kan staan.

 

Verbeeld met Nieuwe Maan jouw RainbowSpirit. Kies hiervoor een manier die bij jou past; tekenen, schilderen, collage, boetseren, etc. Ga volledig intuïtief te werk, geef je over aan het creatieve proces en laat ontstaan wat zich wil manifesteren. Stel je open voor het onbekende, ook als er iets ontstaat wat je van te voren niet had bedacht. RainbowSpirit weet precies in welke vorm het wil ontstaan, jij hoeft hier alleen maar af te stemmen en jouw handen te volgen.

RainbowSpirit door Camile Smeets


 Schrijf op wat je achter je wilt laten. Bedankt ook datgene in een kort briefje voor de aanwezigheid in jouw leven. Verzamel voorwerpen of afbeeldingen die de nieuwe periode symboliseren, datgene waar je naartoe wilt bewegen. Maak er een opstelling mee en zet ze neer bij je altaar. Geef je RainbowSpirit een centrale plek in de opstelling. Geef ook jezelf hierin een plek. 

 

Zet zeven kaarsen neer in de kleuren van de regenboog. Steek ze aan en voel bij iedere kaars welke boodschap deze kleur van de regenboog voor jou heeft. Noteer deze informatie en ga hier deze Maan mee aan de slag.

 

Vraag RainbowSpirit om te ondersteunen bij deze transformatie in je leven. Verbrand het briefje in de kaars die je op het Westen hebt geplaatst. Zing een lied voor jouw RainbowSpirit waarin je deze uitnodigt om je te helpen bij het maken van deze belangrijke overgang in je leven.


Maak deze MaanCyclus regelmatig contact met RainbowSpirit door je kleurrijk te kleden en een klein offer bij het altaar neer te zetten. Mediteer bij de opstelling en visualiseer dat deze werkelijkheid wordt in jouw leven. Doordat deze al in de opstelling is vormgegeven, is deze driedimensionaal en fysiek al aanwezig in jouw leven. Hierdoor zal de overgang naar jouw hartsverlangen en levensdoel voorspoedig verlopen en zal je alles wat je hierbij nog in de weg staat achter je kunnen laten.

 

Wil jij ook zo'n mooi altaarkleed? Het is hier te bestellen: