BloemMaan & de Dans van de Vlindervrouw
Bloemen openen hun hart naar het zonlicht. Mensen openen hun ziel voor licht en liefde. Hierom staat de bloem symbool voor de ziel. Deze BloemMaan nodigt uit om te kijken naar de bloemen in jouw leven. In letterlijke en figuurlijke zin. Maak verbinding met de natuur in jouw leefomgeving. Mediteer op jouw Innerlijke Bloem voor meer levenskracht en vreugde.
Ode aan alle MaanZusters: Mooie MaanVrouw
een video- affirmatie die bestaat uit uitspraken van MaanZusters om de krassen op de ziel van een MaanVrouw te helen.

Donkere Maanfase: Groei transformeren tot innerlijke wijsheid.
De Donkere Maan is een fase in de MaanCyclus die men lijkt te zijn vergeten. Deze wordt vaak overgeslagen of verward met de Nieuwe Maan. Hoe kan dat?
Nieuwe Maan Constellatie Ritueel: Evocatie van de InnerSoul RainbowSpirit.
Het aanroepen en in contact treden met de RegenboogSpirit van de Ziel, is een krachtige vorm, om tijdens een periode van zwaar weer, de zon door te laten breken. Hierdoor is het een zeer krachtige heler.

Maak een collage voor het Pad van je Ziel
Maak deze maan letterlijk ruimte voor jouw ziel door een persoonlijk altaar in te richten. Lees hier hoe je het pad van de ziel zichtbaar maakt in een intuïtieve collage. Zodat je meer in je kracht komt en jouw essentie kunt leven.
MaanRitueel voor de OfferMaan
Het Aanroepen van GenezingsKracht. Wat heb jij nodig om deze donkere periode door te komen? De winter is een tijd van naar binnen keren. Van introspectie en onderzoeken wat je los mag laten. Laat met behulp van dit ritueel los wat niet meer dient. En manifesteer tegelijkertijd wat nodig is om deze donkere periode door te komen.

3 tips hoe jij invulling kan geven aan een MaanCirkel:
3 tips hoe je een MaanCirkel bijeenkomst vorm kunt geven. Inspiratie voor jou MaanCirkel. Deze drie boeken zijn van enorme waarde voor een MaanCirkel! Dit zijn echte klassiekers die iedere Maanvrouw moet kennen:
Micro, Macro & Meta
Leer met de MaanCirkel werken op Micro, Macro en Meta-niveau.

MaanCyclus & MenstruatieCyclus
Vaak gaat de menstruatiecyclus gelijk op met de cyclus van de maan. Het groeien, tot een hoogtepunt komen, het afnemen en het nieuwe begin, spelen zich ook af in de baarmoeder van een vrouw.
De Magie van MaanCirkels
Over de olifant in de kamer bij spirituele vrouwen-bijeenkomsten en workshops. Hoe een collectief trauma ervoor zorgt dat het voor een vrouw lastig kan zijn om in je kracht te gaan staan. En hoe de Magie van een MaanCirkel hierbij kan helpen.