Het Hart met de Baarmoeder verbinden
Hoe werkt dat dan? Weer in contact komen met die VrouwenKracht? Door in met vrouwen in een cirkel te gaan, een Heilige Ruimte te creëren en te verbinden met elkaar, met de natuurkrachten, en met het collectieve veld van VrouwenKracht.
Cyclisch leven met het LevensWiel
Door af te stemmen op de MaanCyclus is het mogelijk om een spirituele verbinding met de verschillende vrouwelijke archetypen te maken. Hierdoor kan een vrouw energetisch meer haar plek innemen op haar LevensWiel.

OfferMaan & NoordKracht
Het thema van de OfferMaan is: Overleven. Wees je bewust van de kwetsbaarheid van het individu. De donkere tijd die voor de deur staat, is een tijd waarin oud leed wordt verwerkt.
Heilige Ruimte
Het is essentieel dat de aanvang van een MaanCirkel bestaat uit het openen van een Heilige Ruimte. Dit gebeurt door middel van een openingsgebed

Het Orakel van de Vrouw: De Slangendraagster
De Slangendraagster staat voor de volbrenging van een cyclus . Zij is het orakel, de priesteres in de tempel van de Godin, de bewaarster van de levensenergie...
OogstMaan & WestKracht
Het thema van deze maan is loslaten. Reflecteer op de afgelopen seizoenen en al jouw oogsten. Niet alleen in materiele zin, maar ook jouw emotionele, mentale en spirituele oogst.

MoonSisters in Elsevier Weekblad
Mooi artikel over MoonSisters in Elsevier. De maan als muze en symbool voor vrouwelijheid. En over het terugclaimen van de vrouwelijke spiritualiteit.
MoonSisters op Holistik: Samen in een vrouwencirkel verbinden met een oeroud krachtveld
Vrouwencirkels zijn al eeuwenoud. Zo trokken vrouwen in sjamanistische gemeenschappen zich eens per maan(d) terug in de menstruatietent van het dorp. In Europa worden vrouwencirkels ook steeds populairder.

GraanMaan, Lammas & Corn Dollies
Het thema van de Nieuwe GraanMaan is: Levenskracht, overvloed en dankbaarheid. Graan staat symbool voor overvloed, vruchtbaarheid en leven en is een van de meest fundamentele gewassen van de mens.
Maan van de Kortste Nacht & Midzomer
Het thema van de Nieuwe Maan van de Kortste Nacht is: Bestemming, keerpunt, vuur en passie. De kracht van de zon geeft alles een boost. Op 21 juni vindt de zomerzonnewende plaats. Zonnekracht vieren en Cyclisch leven.

Meer weergeven