Maak deze maan letterlijk ruimte voor jouw ziel door een persoonlijk altaar in te richten. Lees hier hoe je het pad van de ziel zichtbaar maakt in een intuïtieve collage. Zodat je meer in je kracht komt en jouw essentie kunt leven.
Het Aanroepen van GenezingsKracht. Wat heb jij nodig om deze donkere periode door te komen? De winter is een tijd van naar binnen keren. Van introspectie en onderzoeken wat je los mag laten. Laat met behulp van dit ritueel los wat niet meer dient. En manifesteer tegelijkertijd wat nodig is om deze donkere periode door te komen.

3 tips hoe je een MaanCirkel bijeenkomst vorm kunt geven. Inspiratie voor jou MaanCirkel. Deze drie boeken zijn van enorme waarde voor een MaanCirkel! Dit zijn echte klassiekers die iedere Maanvrouw moet kennen:
Leer met de MaanCirkel werken op Micro, Macro en Meta-niveau.

MaanCyclus & MenstruatieCyclus
Vaak gaat de menstruatiecyclus gelijk op met de cyclus van de maan. Het groeien, tot een hoogtepunt komen, het afnemen en het nieuwe begin, spelen zich ook af in de baarmoeder van een vrouw.
Over de olifant in de kamer bij spirituele vrouwen-bijeenkomsten en workshops. Hoe een collectief trauma ervoor zorgt dat het voor een vrouw lastig kan zijn om in je kracht te gaan staan. En hoe de Magie van een MaanCirkel hierbij kan helpen.