Empowered Leiderschap
Empowered Leiderschap inspireert vrouwen om met behulp van hun innerlijk kompas het persoonlijk leiderschap meer in eigendom te nemen en zichzelf te bekrachtigen in het leiderschap. Om door persoonlijke en culturele plafonds te breken en uit te reiken naar andere vrouwen om ze te helpen hetzelfde te doen.
Ei-Maan
De Nieuwe Maan is begonnen; de Ei-Maan. Het prille groen van zaadjes die de afgelopen periode zijn geplant, is kwetsbaar en heeft zorg en bescherming nodig.

Hoedsterschap: Spiritualiteit & Leiderschap
Het Hoedsterschap van een MaanCirkel is het samenbrengen van spiritualiteit en leiderschap. Via het spirituele maak je verbinding met de ziel en vanuit het leiderschap ga je in jouw kracht staan. Wanneer dit samenkomt kun je een MaanCirkel hoeden vanuit een magische kracht die stroomt vanuit een universele bron.
SneeuwMaan: Kiemkracht & Gebed voor Oekraïne
Stuur Kracht, Licht & Liefde naar Berehynia, een Slavische Godin, zij fungeert als de "Moeder van het Hart en de Beschermvrouwe van Huis en Haard". Zij wordt beschouwd als de Hoedster van het Oekraïense volk.

IJsMaan
Vanuit de innerlijke diepten verlangens manifesteren en de krassen van de ziel helen in een MaanCirkel. Jouw plannen voor dit jaar liggen als zaadjes diep in de grond te wachten op de eerste zonnestralen.
Maan van de Langste Nacht
Vision bord maken als Nieuwjaarsritueel voor de eerste Maan van het jaar. De eerste maan van het nieuwe jaar is de Maan van de Langste Nacht. Het thema van deze Maan is: Reiniging en een nieuw begin.

Artikel met MoonSisters in de Uitkrant
Hartstikke leuk artikel in de Amsterdamse Uitkrant waarin de MoonSisters community en MaanCirkels worden genoemd. Een gevatte uiteenzetting over het mainstream worden van een spirituele onderstroom, die zichtbaar wordt gemaakt in de expositie "Healing Power", nog tot 6 juni 2022 te zien in het Tropenmuseum.
Ritueel voor de BoomMaan
De Levensboom: Maan-ritueel met magisch tekenen. Door dit ritueel tijdens de BoomMaan uit te voeren zet jij jouw ervaringen van de afgelopen drie jaar om in wijsheid en plant je jouw intenties voor de komende drie jaar.

Het Hart met de Baarmoeder verbinden
Hoe werkt dat dan? Weer in contact komen met die VrouwenKracht? Door in met vrouwen in een cirkel te gaan, een Heilige Ruimte te creëren en te verbinden met elkaar, met de natuurkrachten, en met het collectieve veld van VrouwenKracht.
Cyclisch leven met het LevensWiel
Door af te stemmen op de MaanCyclus is het mogelijk om een spirituele verbinding met de verschillende vrouwelijke archetypen te maken. Hierdoor kan een vrouw energetisch meer haar plek innemen op haar LevensWiel.

Meer weergeven