MaanRitueel

SneeuwMaan: Kiemkracht & Gebed voor Oekraïne
Stuur Kracht, Licht & Liefde naar Berehynia, een Slavische Godin, zij fungeert als de "Moeder van het Hart en de Beschermvrouwe van Huis en Haard". Zij wordt beschouwd als de Hoedster van het Oekraïense volk.
Maan van de Langste Nacht
Vision bord maken als Nieuwjaarsritueel voor de eerste Maan van het jaar. De eerste maan van het nieuwe jaar is de Maan van de Langste Nacht. Het thema van deze Maan is: Reiniging en een nieuw begin.

Ritueel voor de BoomMaan
De Levensboom: Maan-ritueel met magisch tekenen. Door dit ritueel tijdens de BoomMaan uit te voeren zet jij jouw ervaringen van de afgelopen drie jaar om in wijsheid en plant je jouw intenties voor de komende drie jaar.
Nieuwe Maan Constellatie Ritueel: Evocatie van de InnerSoul RainbowSpirit.
Het aanroepen en in contact treden met de RegenboogSpirit van de Ziel, is een krachtige vorm, om tijdens een periode van zwaar weer, de zon door te laten breken. Hierdoor is het een zeer krachtige heler.

MaanRitueel voor de OfferMaan
Het Aanroepen van GenezingsKracht. Wat heb jij nodig om deze donkere periode door te komen? De winter is een tijd van naar binnen keren. Van introspectie en onderzoeken wat je los mag laten. Laat met behulp van dit ritueel los wat niet meer dient. En manifesteer tegelijkertijd wat nodig is om deze donkere periode door te komen.