Door de tijd waarin we nu leven heb ik een sterke inwaartse beweging gemaakt. Waarbij het verlangen groeide om me volledig af te kunnen stemmen op mijn natuurlijke cycli. Om te vertragen en naar binnen te keren. En me te verbinden met de kracht van de Maan en haar Cyclus. Om dit te kunnen doen heb ik een concept voor een kalender ontwikkeld en gemaakt: 

MoonSisters Maan&Cyclus Kalender

In de chaos van mijn jonge gezin biedt de Maan&Cyclus Kalender me een creatief systeem. Iedere dag vul ik een vakje in de Maandala en van het MaanJournal in. Hierdoor hou ik op een leuke manier dagelijks mijn eigen cycli bij. Ook doorloop ik bewuster de verschillende Maanfasen en de verschillende sterrenbeelden van de Dierenriem. 

A3formaat, 78 pagina’s, 13 Maandala’s, MaanJournal en Menstruatie&Mood-tracker. Je maakt op een leuke en creatieve manier verbinding met de Maan en volgt de MaanCyclus. Tegelijkertijd leer je jouw eigen cycli kennen en mee  bewegen op het ritme ervan. 

 

Stem je met behulp van de Maan&Cyclus kalender af op de verschillende krachten van de Maancyclus. Door te werken met deze kalender maak je verbinding met de kracht en de cyclus van de Maan. 

 

Tegelijkertijd volg je ook jouw eigen cycli, moods en energieniveau op de Maandala's. Door ze in kaart brengen leer je mee te bewegen op jouw natuurlijke ritme. In het Maanjournal kun je per dag aantekeningen maken.

In de Maandala en het MaanJournal noteer en geef je kleur aan jouw:

  • energieniveau
  • lichaamstemperatuur en substantie van vaginaal slijm
  • menstruatiecyclus
  • stemming, emoties en gevoelens
  • MaanCentrum-cyclus
  • bijhouden welke activiteiten je wanneer doet
  • je slaapritme en de slapeloze nachten 
  • lichamelijke gesteldheid

Door dit te doen kun je aan de Maandala aflezen welke invloed de verschillende cycli hebben op jouw gemoedstoestand. En kun je hierop anticiperen. 

 

In de Maandala kan je dagelijks aflezen wat de actuele Maanfase is en in welk Sterrenbeeld de Maan die dag staat. De Maan&Cyclus Kalender geeft hier uitleg over de invloed hiervan.

Door af te stemmen op de kracht van de Maan en met de Maancyclus mee bewegen, werkt deze kracht met jou mee. Hierdoor kom je in een flow terecht, waarin je in afstemming bent met de natuur en haar krachten.

 

Met deze kalender richt jij jouw blik naar binnen. Hierdoor ga je de cyclische golf, die door je lichaam gaat, leren voelen. Door deze in kaart te brengen op de Maandala krijg je inzicht in jouw cyclus van hormonen, die elke cyclus opnieuw jouw gemoedszijn beïnvloeden.

 

Door de Maandala’s in te vullen krijg je een overzicht over een combinatie van cycli. Tegelijkertijd kom je meer in contact met jouw creatiekracht, en leer je manifesteren met de Magie van de Maan.

In de vrouwfiguren in de Maandala's en de MaanJournal kun je jouw unieke Cyclus van de MaanCentra bijhouden. Dit is oude Shakti kennis over een cyclus van elf krachtcentra in het lichaam van de vrouw die onder sterke invloed van de maan staan. 

 

De eigenschappen die zijn verbonden aan deze krachtplekken zijn zeer specifiek. Mede hierom is het erg interessant om te weten wanneer welk MaanCentrum in jouw lichaam actief is.

 

Deze MaanCentra zijn om beurten 2 a 3 dagen actief. Bij iedere vrouw is de volgorde van activatie uniek. De cyclus blijft gedurende het hele leven constant.

Iedere vrouw kan zich met de MoonSisters Maan&Cyclus Kalender op een leuke en creatieve manier met de Maan verbinden. Hierdoor kom je meer in jouw kracht te staan. 

 

Vrouwen in hun kracht, zijn in verbinding met hun instinctieve natuur. Zij luisteren naar hun Hart en de Stem van de Ziel. Hun lach en het werk dat deze vrouwen doen, maakt de wereld mooier. 

 

Verkrijg inzicht in jouw persoonlijke en natuurlijke cycli. Deze combineer je met de cycli van de Maan en de natuur. Door dit een aantal manen achtereenvolgens te doen krijg je inzicht in jouw natuurlijke cyclus. En weet je wanneer jij het meest in jouw kracht staat. Hierop kun jij jouw agenda aanpassen.


De MoonSisters Maan&Cyclus Kalender is komend najaar weer beschikbaar voor 2023

MoonSisters Maan&Cyclus Kalender

Maankalender op A3formaat, 78 pagina’s, 13 Maandala’s, MaanJournal en Menstruatie&Mood-tracker. Je maakt je verbinding met de Maan en volgt de MaanCyclus, tegelijkertijd leer je jouw eigen cycli kennen en tracken. 

 

KOMEND NAJAAR IS DE EDITIE VOOR 2023 VERKRIJGBAAR

€ 55,00

€ 47,50

  • 1,5 kg
  • Uitverkocht