MoonSisters Maan&Cyclus-journal

Een uniek en mega creatief systeem waarmee jij jouw cyclus bij kunt houden! Iedere avond geef jij één blaadje van de Maandala-bloem kleur in het journal, aan het einde van de maancyclus knip je ze allemaal uit en plak je ze bij elkaar. Zo krijg je een prachtig overzicht van jouw persoonlijke vrouwencyclus. Empowering om mee te kunnen dansen met de golven van je cycli, in plaats van er tegen in te struggelen.

In de chaos van mijn jonge gezin biedt de Maan&Cyclus-journal me een creatief systeem. Iedere avond, voor het slapen gaan, kleur ik een blaadje van de Maandala in en schrijf ik een bladzijde in het MaanJournal. Dit doe ik binnen 10 minuten. Hierdoor hou ik op een leuke manier dagelijks mijn eigen cycli bij. Ook doorloop ik bewuster de verschillende Maanfasen en de sterrenbeelden van de Dierenriem. Aan het eind van de maancyclus, met Donkere Maan, knip ik alle blaadjes van de Maandala uit en plak ik ze, op een groot papier, bij elkaar tot één bloem, de Maandala. Hierdoor krijg je een mooi overzicht van jouw beweging door jouw persoonlijke cycli.

 

Een handig ringband-boekje op A5 formaat, 258 pagina’s, 3 maancycli, MaanJournal en Menstruatie&Mood-tracker. Je maakt op een leuke en creatieve manier verbinding met de Maan en volgt de MaanCyclus. Tegelijkertijd leer je jouw eigen cycli kennen en mee  bewegen op het ritme ervan. Met dit journal maak je verbinding met de kracht en de cyclus van de Maan. Tegelijkertijd worden jouw eigen cycli, moods en energie-niveau zichtbaar op de Maandala's. Door ze in kaart brengen leer je mee te bewegen op jouw natuurlijke ritme.

 

In het Maanjournal kun je per dag aantekeningen maken, om je een beetje op weg te helpen staan er een paar vragen: Hoe was je dag? Wat heb je gedaan? Wat ging er goed? Wat kun je verbeteren? Ook kun je dagelijks noteren waar je dankbaar voor bent en welke inzichten je hebt gehad.

In de Maandala kun je aflezen welke invloed de verschillende cycli hebben op jouw gemoedstoestand. En kun je hierop gaan anticiperen. In het uitleg-gedeelte van het journal staat een lijst met alle manen van 2023, wanneer ze vol, nieuw en donker zijn en per maan hoe ze door de dierenriem reist. 

 

Door af te stemmen op de kracht van de Maan en met de Maancyclus mee bewegen, werkt deze kracht met jou mee. Hierdoor kom je in een flow terecht, waarin je in afstemming bent met de natuur en haar krachten. Met deze kalender richt jij jouw blik naar binnen. Hierdoor ga je de cyclische golf, die door je lichaam gaat, leren voelen. Door deze dagelijks in te kleuren en uiteindelijk bij elkaar te brengen tot een Maandala krijg je inzicht in jouw cyclus van hormonen, die elke cyclus opnieuw jouw gemoedszijn beïnvloeden.

 Door de Maandala’s in te vullen krijg je een overzicht over een combinatie van cycli. Tegelijkertijd kom je meer in contact met jouw creatiekracht, en leer je manifesteren met de Magie van de Maan. Iedere vrouw kan zich met de MoonSisters Maan&Cyclus-journal op een leuke en creatieve manier met de Maan verbinden. Hierdoor kom je meer in jouw kracht te staan. 

 

Vrouwen in hun kracht, zijn in verbinding met hun instinctieve natuur. Zij luisteren naar hun Hart en de Stem van de Ziel. Hun lach en het werk dat deze vrouwen doen, maakt de wereld mooier. Verkrijg inzicht in jouw persoonlijke en natuurlijke cycli. Deze combineer je met de cycli van de Maan en de natuur. Door dit een aantal manen achtereenvolgens te doen krijg je inzicht in jouw natuurlijke cyclus. En weet je wanneer jij het meest in jouw kracht staat. Hierop kun jij jouw agenda aanpassen.

Doe mee: Volg samen de cycli in het Maan&Cyclus-journal!

Iedere avond voor het slapen gaan 10 minuutjes het journal invullen: Dit is empowering, want hierdoor kan je meedansen op het ritme van jouw cycli in plaats van door moodswings overvallen te worden of er tegen in te worstelen.

 

Het journal bevat drie MaanCycli. Met dit journal kan iedere vrouw haar cycli bijhouden in combinatie met de cyclus van de Maan. Het geeft je meer inzicht in jouw emotionele leven en brengt je in verbinding met jouw Inner Goddess: Het deel van de ziel dat volledig verbonden is met de Divine Feminine, het veld van VrouwenKracht. Jouw Inner Goddess houdt onvoorwaardelijk van je en weet altijd wat het beste voor je is. Met behulp van dit journal leer jij je dagelijks met haar te verbinden, daardoor gaat zij, en jij dus ook, steeds meer stralen.

 

Superleuk!!! Komende Maancyclus, zal ik, ter motivatie, iedere dag een video uploaden op deze afspeellijst, waarop ik een pagina in het journal invul, zodat we het samen kunnen doen ;) Ook is er een Facebook-groep waar je komende Maan kunt uitwisselen over jouw bevindingen met het journal.

 

Momenteel zijn er nog 8 Maan&Cyclus-journals op voorraad. De voorraad zal voor de daarop volgende Maan weer worden aangevuld. Je kan jouw journal via de webshop bestellen. Mocht je in plaats van PayPal liever een betaal-linkje voor de bank ontvangen, mail dan even naar info@moonsisters.nl 


Maan&Cyclus-journal

Een uniek en mega creatief systeem waarmee jij jouw cyclus bij kunt houden! Iedere avond geef jij één blaadje van de Maandala-bloem kleur in het journal, aan het einde van de maancyclus knip je ze allemaal uit en plak je ze bij elkaar. Zo krijg je een prachtig overzicht van jouw persoonlijke vrouwencyclus. Empowering om mee te kunnen dansen met de golven van je cycli, in plaats van ertegen in te struggelen. Een handig ringband-boekje op A5 formaat, 272 pagina’s, 3 maancycli, MaanJournal en Menstruatie&Mood-tracker.

 

Wanneer je aan de slag gaat met deze Maan&Cyclus-journal kun je deelnemen aan een besloten Facebook-groep. Waarin we dagelijks aan de slag gaan met het journal, je motivatie en inspiratie op kunt doen en je bevindingen kan uitwisselen. 

€ 25,00

  • Uitverkocht