“Follow your Bliss and the universe will open doors where there were only walls.” Joseph Campbell  

 

Hai! Ik ben Camile: De drijvende kracht achter MoonSisters. Beeldend kunstenaar, creatief soulworker, vrouw, partner, moeder en maanzuster. Creativiteit en innerlijke groei; lopen als een rode draad door mijn leven.  

 

"Werken met de mystieke kracht van de Maan brengt me in contact met de magie van de vrouwelijke natuur.  Het voelt alsof ik een oeroud en vergeten pad bewandel. Dat lang geleden is gebaand en door de eeuwen heen in de vergetelheid is geraakt. Het werk en activiteiten met MoonSisters, geven dit pad opnieuw vorm, zodat het voor meer vrouwen in deze tijd weer begaanbaar wordt."

 

Wanneer vrouwen zich in cirkels verbinden en met elkaar Sisterhood aangaan gebeurt er iets magisch: We helen dan een stuk van de collectieve vrouwelijke ziel. We vinden een stuk van onszelf terug, wat een enorme kracht, rust en balans geeft. Dit wens ik echt iedere vrouw toe! Hierom ben ik de community van MoonSisters, een netwerk van vrouwen die MaanCirkels hoeden, gestart. Ook maak ik voor MoonSisters producten ter ondersteuning van het hoeden van een MaanCirkel, zoals een kaartenset, een altaarkleed en faciliteer ik de HoedsterTraining

 


Mijn passie is creëren, naast het maken van beelden, tekenen, schilderen en schrijven geef ik ook creatieve workshops vorm. Teambuilding aan het bedrijfsleven met de Kleiduifjes en spiritueel creatieve workshops in Studio MoonSisters met Creative SoulWork. Deze workshops zijn gericht op transformatieve processen. Waarbij het maken van iets dat bijdraagt aan de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemer centraal staat.

 

Mijn ervaring met opstellingenwerk, sjamanisme, magie, rituelen en trance-reizen combineer ik met mijn creativiteit. Dit leidt tot Creative SoulWork: een methode waarbij je vanuit een innerlijke wereld delen van de ziel zichtbaar en tastbaar maakt in deze fysieke wereld. Door beelden voor delen van de ziel te maken krijgen ze een plaats in hun systeem. Hierdoor creëer je balans en ruimte voor groei.

 

Door het kunstenaarschap ben ik visueel ingesteld en verbonden met mijn innerlijke wereld. Hierdoor kan ik ook anderen in contact te brengen met hun eigen innerlijke landschap. Creativiteit zit in mijn bloed, ik kom uit een kunstenaarsfamilie. In 2009 studeerde ik af aan de keramiekafdeling van de Gerrit Rietveld Academie. Sindsdien heb ik een beroepspraktijk als beeldend kunstenaar en creatief ondernemer.

 

Het maken van beelden is voor mij dromen in klei. Het ontastbare dat tastbaar moet worden gemaakt voordat het weer vervaagt. Met mijn werk ben ik op zoek naar een werkelijkheid die altijd al heeft bestaan, als een ziel. Mijn beeldende kunst is te zien op: www.camilesmeets.nl 

 

Mocht je vragen hebben over de HoedsterTraining of een van de producten op deze site, of wil je iets anders weten? Mail me dan gerust via het contact-formulier. Ik hoor graag van je :)

 

Liefs&knuf,

Camile