MoonSisters-deck: de MaanCirkel-kaarten

 

Tijdens een MaanCirkel maak je verbinding met het oeroude krachtveld van VrouwenKracht en roep je NatuurKrachten aan: De Windrichtingen, de Elementen, Moeder Aarde en Vader Kosmos. Met de krachten van Voorouders, Spirithelpers en krachtdieren. Deze worden aangeroepen tijdens een gebed.

 

Dit gebed is vertaald naar een kaarten-set waarmee het ritueel van een MaanCirkel zich als vanzelf ontvouwt: het MoonSisters-deck. 

Empowerment en verbinding met een oeroud krachtveld

Met de MoonSisters-deck kan men eenvoudig een MaanCirkel-bijeenkomst te houden. Ook als hier weinig tot geen ervaring mee is. Met deze kaarten, die aan het begin van de bijeenkomst worden getrokken, wordt het proces van de "Heilige Ruimte" openen en sluiten, verdeelt over alle deelneemsters. Hierdoor empower je iedere vrouw in de cirkel, creëer je gelijkwaardigheid en bundel je alle krachten.

 

Door het Rituele Gebed met de kaarten uit te voeren sluit een MaanCirkel aan op een oeroud krachtveld. Dit veld zorgt voor een diepe en voedende bedding, zoals een baarmoeder. Onder bescherming van de Natuurkrachten kan de wijsheid en het weten van dit veld terugstromen de Cirkel in. Hierdoor komen de MaanZusters makkelijker in contact met intuïtie en creatiekracht.

 

Met deze kaartenset is het, voor iedere vrouw die daar naar verlangt, mogelijk om een MaanCirkel te starten. Doordat iedereen een bijdrage levert wordt men meer betrokken en empowert. Het proces gaat hierdoor echt  beter begrepen en gevoeld worden. Dit creëert meer diepgang en verbondenheid in de MaanCirkel.

 

Werken met het MoonSister-deck in een MaanCirkel:

De kaarten met de afbeeldingen worden getrokken. Iedere kaart met een afbeelding is genummerd en hoort bij een kaart met tekst. Deze worden bij elkaar gezocht en op volgorde gelezen. 

 

Iedere kaart vertegenwoordigt een onderdeel van het Ritueel dat bij een MaanCirkel hoort. Zoals het ritueel reinigen van alle MaanZusters, een meditatie begeleiden, een kracht aanroepen of het bewaken van de integriteit van de Cirkel.

 

Alle kaarten moeten worden getrokken en verdeeld onder de aanwezige MaanZusters. Zodat het Ritueel volledig wordt uitgevoerd. 

MoonSisters-deck als Orakel en voor Solo Rituelen

Orakel: De kaartenset fungeert ook als orakel-set: Schenk aandacht aan  de kaarten die jij tijdens de MaanCirkel trekt? Wat betekenen deze voor jou persoonlijk betekent? En welke plek neemt dit momenteel in jou leven in?

 

Met de MoonSisters-kaarten kun je ook orakelen en leggingen doen.

 

Individueel werken met de MoonSister-kaarten: Wanneer je zelf thuis een Maanritueel doet, een trancereis maakt of iemand andere een healing geeft, is het fijn om ook een Heilige Ruimte te openen. Dit kan met behulp van de MoonSister-kaarten.