Studio MoonSisters Agenda & MaanJaar 2021

Open Maancirkel

vrijdag 14 januari

Maan van de Langste Nacht

Thema: Reiniging en een nieuw begin.

Nieuwjaarsritueel: Visionbord maken. De eerste open MaanCirkel is op vrijdagavond 21 januari van 19:00-22:00 uur. Deelname per cirkel is €29,- Waarbij we een Sacred Space openen, een deelronde doen en een Vision Bord maken voor komend jaar. 

Iedereen maakt haar eigen Vision bord, waarna we deze gezamenlijk gaan activeren.

Open MaanCirkel

vrijdag 18 februari

IJsmaan, thema: Diepgang. De tweede open MaanCirkel is op vrijdagavond 18 februari van 19:00-22:00 uur. Deelname per cirkel is €29,- Waarbij we een Sacred Space openen, een deelronde doen en een deepdive maken, om te kijken welke beperkende overtuigingen er leven, die in de weg staan om jouw verlangens te manifesteren. 

Open MaanCirkel

vrijdag 18 maart

Sneeuwmaan, thema: Kiemkracht. "Cutting the ties that bind" De derde open MaanCirkel is op vrijdagavond 18 maart van 19:00-22:00 uur. Deelname per cirkel is €29,- Waarbij we een Sacred Space openen, een deelronde doen en ruimte maken voor dat wat zich momenteel in het leven ontkiemd, hiervoor laten we het oude los met een ontbindingsritueel.


Start Volle MaanCirkel

voorjaar 2022

Heb jij behoefte aan spirituele reis met diepgang, zelfontwikkeling en groei?  Neem dan deel aan het Magische Proces van een Volle MaanCirkel. Zoals de maan het licht van de zon reflecteert, spiegelt iedere vrouw in de MaanCirkel een aspect van jou. Een Volle MaanCirkel nodigt uit tot het aangaan van transformatieve processen. Zowel persoonlijk en collectief. 

Start Nieuwe Maancirkel

voorjaar 2022

Kom iedere maan samen in een vrouwencirkel om te verbinden met de energie van de maan en het ritme van de natuur. We nemen samen plaats in de bedding van een Heilige Ruimte.  Hier kunnen we in vertrouwen en zonder oordeel delen wat er leeft, thuiskomen in jezelf en landen in je lichaam. We doen meditaties en geleide visualisaties waarbij een drum wordt gebruikt.

HoedsterCirkel

Zaterdag 12februari: Deze Cirkel gaan we opstellingen ten behoeve van de MaanCirkels die door de deelneemsters worden gehoed. Voor de vrouwen die de HoedsterTraining hebben gevolgd en een MaanCirkel zijn gestart, is er eens per kwartaal deze Cirkel. Ter ondersteuning van jouw MaanCirkel plaats. Hier kun je 'in real life' delen en uitwisselen met andere Hoedsters. 


VOORJAAR 2022

HoedsterTraining (VOL)

Zesdaagse training voor vrouwen die de roep voelen om een MaanCirkel te openen. Maar behoefte hebben aan meer knowledge hierover. Dit is een veelomvattende training, met ook aandacht voor innerlijk werk.

Najaar 2022

HoedsterTraining

Zesdaagse training voor vrouwen die de roep voelen om een MaanCirkel te openen. Maar behoefte hebben aan meer knowledge hierover. Dit is een veelomvattende training, met ook aandacht voor innerlijk werk.