Welkom in Studio MoonSisters!

Hallo Mooie Vrouw! Welkom bij Studio MoonSisters!

 

Een studio in de Haarlemmermeer in Lijnden voor vrouwelijke spiritualiteit èn creativiteit. Je bent hier van harte welkom voor MaanCirkels, creatieve workshops en persoonlijke ontwikkeling.

 

Tijdens de vrouwencirkels doen we meditaties en geleide visualisaties waarbij een drum wordt gebruikt. Daarna gaan we creatief aan de slag: tekenen, boetseren, collages maken, schrijven.

 

Heb jij behoefte aan spirituele reis met diepgang, zelfontwikkeling en creativiteit? Neem dan deel aan het Magische Proces van een MaanCirkel. Kom iedere maan samen in een vrouwencirkel om te verbinden met de energie van de maan en het ritme van de natuur.

 


We openen een Sacred Space, doen een deelronde en een ritueel waarbij we gebruik maken van onze intuïtie en creativiteit. In een MaanCirkel kunnen we in vertrouwen en zonder oordeel delen wat er leeft, thuiskomen in jezelf en landen in je lichaam.

 

Maak kennis tijdens de Open MaanCirkels of schrijf je in voor de besloten MaanCirkel. Bekijk alle activiteiten in de agenda of boek een persoonlijke sessie om individueel aan de slag te gaan.

 

Hopelijk tot ziens! 

Liefs&knuf,

Camile


Open MaanCirkel:

Ben jij nieuwsgierig naar wat een MaanCirkel precies inhoud en wil je een keer vrijblijvend deelnemen? Dat kan!

Vrijdag 4 november en op vrijdag 9 december is er van 19:00-22:00 uur een open MaanCirkel in Studio MoonSisters in Lijnden. Deelname per cirkel is €29,-  Begin 2023 start er weer een besloten cirkel.

 

Meestal is een Maancirkel een besloten Cirkel van vrouwen die iedere maan bij elkaar komt, dus dit is een unieke mogelijkheid om te ervaren wat een MaanCirkel is! We gaan samen een Sacred Space openen, na de Hart-Baarmoeder-meditatie doen we een deelronde.

 

Tijdens deze bijeenkomsten maak je verbinding met de kracht van de natuur, met de energie van de maan. In deze MaanCirkels verbinden vrouwen zich met elkaar vanuit de creatiekracht van de baarmoeder en met een geopend hart, dan ontstaat er Sisterhood. 

 

Voel jij het verlangen om meer thuis te komen in jezelf en te verbinden met jouw vrouwelijkheid? Om het Sisterhood met vrouwen vanuit een veilige bedding te ervaren in een MaanCirkel? Wil je meer afgestemd leven met het ritme van de maan? In een MaanCirkel is de Maan als een Muze. Die inspireert en helpt bij het terugvinden en opnieuw vormgeven van vrouwelijke spiritualiteit.


Hallo Mooie Vrouw!
De Open MaanCirkel is komende vrijdag 9 december van 19:00-22:00 uur. Inloop vanaf 18:30 uur in Studio MoonSisters.
Deze MaanCirkel gaan we creatief aan de slag en breng jij jouw  afgelopen cyclus/jaar in beeld, zodat jij overzicht krijgt over alle ervaringen van afgelopen jaar en deze kunt integreren tot wijsheid en mee kunt nemen naar het nieuwe jaar.
De laatste Maan van dit jaar is de OfferMaan: Vroeger was dit een periode waarin wat vee werd geslacht, geofferd, om de voedselvoorraad aan te vullen om de winter door te komen. 
Terwijl de natuur haar winterslaap houdt, bracht men haar offers zodat ze in de lente weer zou ontwaken om haar levenscyclus te continueren in plaats van te sterven. 
De OfferMaan is de eerste Maan die helemaal in het Noorden staat, het seizoen van de Winter. De Kracht van het Noorden vraagt je om niet eerder aan iets nieuws te beginnen voordat het oude helemaal is afgerond. Om een periode van rust te nemen voordat men met het nieuwe begint. 
Doordat de OfferMaan de laatste maan van dit jaar is, staat deze symbool voor de donkere maanfase. Dit is een tijd waarin je de kennis die je de afgelopen cyclus hebt opgedaan omzet in wijsheid, zodat deze voort kan leven in de volgende cyclus. 
In een MaanCirkel kunnen vrouwen in vertrouwen en zonder oordeel delen wat er leeft, thuiskomen in jezelf en landen in je lichaam. We gaan samen een Sacred Space openen, na een Hart-Baarmoeder-meditatie doen we een deelronde.
Er is thee en wat lekkers in de studio, ook zijn alle benodigde materialen aanwezig.
Neem mee:
- iets voor op het altaar in de cirkel, bijvoorbeeld een steen, beeldje, sierraad of iets anders dat je wilt opladen met de energie van de MaanCirkel. 
- warme sokken/sloffen
Mocht je het leuk vinden om te komen, mail dan naar moonsisters.nl@gmail.com dan ontvang je een link naar een betaalverzoek van €29,- voor de MaanCirkel, na betaling ben je verzekerd van een plekje.
Wees welkom! ❤️
Liefs&knuf,
Camile

Vanuit de bedding van de MaanCirkel thuiskomen in Jezelf

De Maan is een krachtig symbool voor het vrouwelijke, ze reflecteert de Zon, en brengt hiermee licht in het duister van de nacht. Zij is een gids die de reis naar binnen leidt om het onbewuste naar het bewustzijn te brengen.

 

Kom iedere maan samen in een vrouwencirkel om te verbinden met de energie van de maan en het ritme van de natuur. We nemen samen plaats in de bedding van een Heilige Ruimte.  Hier kunnen we in vertrouwen en zonder oordeel delen wat er leeft, thuiskomen in jezelf en landen in je lichaam. We doen meditaties en geleide visualisaties waarbij een drum wordt gebruikt.

 

Sisterhood; elkaar versterken en inspireren tot transformatie en groei, vanuit liefde en respect voor jezelf en voor de ander.

 

Magie van het leven; tijdens maanrituelen intenties zetten en manifesteren. Aan de hand van Innerlijke Reizen het landschap van de ziel verkennen en dit tastbaar maken in creatieve processen. Door te schrijven, collages maken, tekenen, boetseren etc.

 

Jouw investering is €29,- euro per Maancirkel. Je schrijft je in voor een jaar (12 maancirkels). Dit is een commitment aan jezelf en aan elkaar. Wat zorgt voor een veilige en consistente plek om te delen, helen en zijn. Bij betaling van het gehele jaarbedrag vooraf, krijg je 1 Maancirkel gratis (€319,- in totaal). Deze Nieuwe MaanCirkel wordt gehoed door Camile en vindt van 19:00-22:00 uur plaats in Studio MoonSisters in Lijnden. 

 

Stuur een mailtje als jij je voor deze MaanCirkel wilt aanmelden. Dan ontvang  je een intentieverklaring van mij als Hoedster en het kader voor de MaanCirkel. Voel je dan een JA? Dan maken we een gesprek ter kennismaking om te kijken of we allebei een klik voelen om deze reis met Nieuwe Maan samen te gaan maken.  


Werken met de Magie van de MaanCirkel 

We komen iedere Volle bij elkaar in Cirkel. Hierin openen een heilige ruimte met een magisch veld. We verbinden de MaanCirkel met de Oercirkel van Vrouwenkracht.

 

We gaan uit het hoofd en in de baarmoeder zakken. Het hart met de baarmoeder te verbinden tot één stromend energiecentrum. We verbinden met elkaar, doordat we samen in cirkel zijn, is er in ons midden één besloten, veilige en heilige ruimte, zoals een baarmoeder.

 

Tijdens de deelronde deelt iedere MaanZuster wat er gesproken wil worden. Hiermee reiken we energetisch uit naar het universum. Er ontstaat een gemeenschappelijk thema. We laten onze woorden in stilte indalen. En nodigen het Universum uit om hierop te antwoorden.

 

Vervolgens gaan we gezamenlijk en intuïtief aan het werk met datgene wat zich op dat moment wil manifesteren. De Magie kan dan in de MaanCirkel haar werk doen. We werken een drum, stem, sjamanistische technieken, systemisch werk, geleide visualisaties, creativiteit, lichaamsgerichte en zelfbewustzijns-oefeningen, meditatie of iedere andere vorm die zich aandient. Hierin volgen we de energie van de Maan.

 

De MaanCirkel is verbonden met het collectieve veld van VrouwenKracht. Doordat we hier ruimte voor maken, kan deze kracht de MaanCirkel instromen. De vergeten en verloren kennis, wijsheid en kracht van dit veld kan op deze manier door iedere MaanZusters weer in eigendom worden genomen. Dat is de Magie van een MaanCirkel! 

 

Zoals de maan het licht van de zon reflecteert, spiegelt iedere vrouw in de MaanCirkel een aspect van jou. Een Volle MaanCirkel nodigt uit tot het aangaan van transformatieve processen. Zowel persoonlijk en collectief. Dit vraagt om het vertrouwen en de veiligheid van het MaanZusterschap. Hiervoor is het nodig dat iedere vrouw in de MaanCirkel bereid is om haar thema's in eigendom te nemen en zichzelf hierin te dragen.

 

Heb jij behoefte aan spirituele reis met diepgang, zelfontwikkeling en groei?  Wil jij deelnemen aan de Magie van het Proces van de Volle MaanCirkel?  Jouw investering is €29,- euro per Maancirkel. Je schrijft je in voor een jaar (12 maancirkels). Dit is een commitment aan jezelf en aan elkaar. Wat zorgt voor een veilige en consistente plek om te delen, helen en zijn. Bij betaling van het gehele jaarbedrag vooraf, krijg je 1 Maancirkel gratis (€319,- in totaal). Deze MaanCirkel wordt gehoed door Camile en vindt van 19:00-22:00 uur plaats in Studio MoonSisters in Lijnden.

 

Stuur me een mailtje als jij je voor deze MaanCirkel wilt aanmelden. Dan mail ik je een intentieverklaring van mij als Hoedster en het kader voor de MaanCirkel toe. Voel je dan een JA? Dan maken we een gesprek ter kennismaking om te kijken of we allebei een klik voelen om deze reis met Nieuwe Maan samen te gaan maken.