Welkom in Studio MoonSisters!

Hallo Mooie Vrouw! Welkom bij Studio MoonSisters!

 

In het 'Clubhuis' in de Haarlemmermeer in Lijnden faciliteert Camile Open MaanCirkels, vrouwencirkels, de HoedsterTraining en workshops voor vrouwelijke spiritualiteit èn creativiteit.

 

Tijdens de vrouwencirkels doen we meditaties en geleide visualisaties waarbij een drum wordt gebruikt. Daarna gaan we creatief aan de slag: tekenen, boetseren, collages maken, schrijven.

 

Heb jij behoefte aan spirituele reis met diepgang, zelfontwikkeling en creativiteit? Neem dan deel aan het Magische Proces van een MaanCirkel. Kom iedere maan samen in een vrouwencirkel om te verbinden met de energie van de maan en het ritme van de natuur.

 

We openen een Sacred Space, doen een deelronde en een ritueel waarbij we gebruik maken van onze intuïtie en creativiteit. In een MaanCirkel kunnen we in vertrouwen en zonder oordeel delen wat er leeft, thuiskomen in jezelf en landen in je lichaam.


Maak kennis tijdens de Open MaanCirkels of schrijf je in voor de besloten MaanCirkel. Bekijk alle activiteiten in de agenda of boek een persoonlijke sessie om individueel aan de slag te gaan.

 

Hopelijk tot ziens! 

Liefs&knuf,

Camile


Open MaanCirkel in Lijnden:

Ben jij nieuwsgierig naar wat een MaanCirkel precies inhoud en wil je een keer vrijblijvend deelnemen? Dat kan!

In 2024 is er op vrijdag 26 januari, 23 februari, 22 maart, 26 april, 24 mei, 21 juni, 19 juli, 20 september, 18 oktober, 15 november en 13 december van 19:00-22:00 uur een open MaanCirkel in Badhoevedorp. Deelname per cirkel is €35,-  

 

Meestal is een Maancirkel een besloten Cirkel van vrouwen die iedere maan bij elkaar komt, dus dit is een unieke mogelijkheid om te ervaren wat een MaanCirkel is! We gaan samen een Sacred Space openen, na de Hart-Baarmoeder-meditatie doen we een deelronde.

 

Tijdens deze bijeenkomsten maak je verbinding met de kracht van de natuur, met de energie van de maan. In deze MaanCirkels verbinden vrouwen zich met elkaar vanuit de creatiekracht van de baarmoeder en met een geopend hart, dan ontstaat er Sisterhood. 

 

Voel jij het verlangen om meer thuis te komen in jezelf en te verbinden met jouw vrouwelijkheid? Om het Sisterhood met vrouwen vanuit een veilige bedding te ervaren in een MaanCirkel? Wil je meer afgestemd leven met het ritme van de maan? 

 

In een MaanCirkel is de Maan als een Muze. Die inspireert en helpt bij het terugvinden en opnieuw vormgeven van vrouwelijke spiritualiteit. Neem mee:

- iets voor op het altaar in de cirkel, bijvoorbeeld een steen, beeldje, sierraad of iets anders dat je wilt opladen met de energie van de MaanCirkel. 

- warme sokken/sloffen

Mocht je het leuk vinden om te komen, mail en dan ontvang je een link naar een betaalverzoek van €35,- voor de MaanCirkel, na betaling ben je verzekerd van een plekje.

Wees welkom! ❤️

Liefs&knuf,

Camile