"Ik beschouw de Maan als een Muze. Die inspireert en helpt bij het terugvinden en opnieuw vormgeven van vrouwelijke spiritualiteit." 

Hallo Mooie Vrouw!

Wat leuk dat je even een kijkje neemt op de site van MoonSisters! Dit Lorelei-festival is MoonSisters aanwezig met een marktkraam en om een workshop te geven.

 

Ik ben Camile, de drijvende kracht achter MoonSisters. Beeldend kunstenaar, creatief ondernemer, soulworker, vrouw, partner, moeder en maanzuster. Creativiteit en innerlijke groei lopen als een rode draad door mijn leven.  

 

"De Maan is een krachtig symbool voor het vrouwelijke, ze reflecteert de Zon, en brengt hiermee licht in het duister van de nacht. Zij is een gids die de reis naar binnen leidt om het onbewuste naar het bewustzijn te brengen."

 

 Wanneer vrouwen zich in cirkels verbinden en met elkaar Sisterhood aangaan gebeurt er iets magisch: We helen dan een stuk van de collectieve vrouwelijke ziel. We vinden een stuk van onszelf terug, wat een enorme kracht, rust en balans geeft. Dit wens ik echt iedere vrouw toe!

 

 

Hierom ben ik de community van MoonSisters, een netwerk van vrouwen die MaanCirkels hoeden, gestart. Ook maak ik voor MoonSisters producten ter ondersteuning van het hoeden van een MaanCirkel, zoals een kaartenset, een altaarkleed en faciliteer ik de HoedsterTraining

 

"In de huidige samenleving worden vrouwen steeds verder uit hun authentieke vrouwelijkheid getrokken. De vrouw is, door de eeuwen heen, haar spiritualiteit ontnomen. We leven nu in een tijd met de vrijheid om die terug te claimen."

MARKTKRAAM:

Van zaterdag 8 juli t/m zondag 16 juli2023 staat MoonSisters op het Lorelei-festival met een tent op de markt op het grote veld waar ook gegeten wordt

Hier vind je alles voor en over MaanCirkels, Spiritual Practice & Tools: Sacred Circle Kaarten, MaanCirkel Handboek, Maan&Cyclus-journal, het prachtige altaarkleed en een community van Hoedsters. Het gehele assortiment dat op de webshop staat zal ook op de marktkraam op Lorelei te vinden zijn!

 

Ben je van plan om een MaanCirkel of vrouwencirkel te starten? Kom dan zeker even langs! Wij geven je graag alle informatie hierover. Ook als je aan een MaanCirkel wilt deelnemen brengen wij je graag in contact met een van de Hoedsters uit de MoonSisters-Community die door heel Nederland MaanCirkels geven.

 

Daarnaast zullen we op de kraam een gezamenlijk kunstwerk van klei gaan maken met het thema VrouwenKracht. Creativiteit is een vrouwelijke en verbindende energie, kom langs en doe mee! Even lekker kleien en maak een klein beeldje dat onderdeel wordt van één groot kunstwerk, de gebundelde VrouwenKracht van de Vrouwen van het Lorelei-festival! 

Kom even langs bij de kraam om kennis te maken! ❤️

WORKSHOPS:

Maankracht en Sisterhood in een MaanCirkel.

Tijdens het gehele festival faciliteert MoonSisters deze workshop: Creatief en down to earth. Ervaar de helende kracht van een vrouwencirkel. Vanuit een veilige bedding creëren we samen een Heilige Ruimte en gaan we werken met de energie van een Magische Cirkel.

 

We verbinden met authentieke vrouwenkracht en verbinden het kracht van het Hart met de kracht van de Baarmoeder. Onder begeleiding van een drum maken we een innerlijke reis, die brengt je in contact met jezelf en met de kracht van de Maan, jouw Inner Goddess.

 

Daarna gaan we creatief aan de slag en maken we met aquarelstiften een weergave van jouw innerlijke reis en Inner Goddes. Door deze visueel te maken versterk je de verbinding hiermee. Deze gaat natuurlijk met jou mee in een lijstje, als een blijvende poort naar de energie van jouw Inner Goddes. 

 

Je bent van ❤️ welkom om deel te nemen!

Neem mee: Beker, notitieboek, dekentje, zitkussen.