InnerJourney

 

Met Donkere Maan is de maan onzichtbaar. Het is een magisch moment want de donkere maan bevindt zich tussen twee maancycli in. De afnemende maan is helemaal afgenomen en de nieuwe maan is nog niet begonnen.

 

Met donkere maan heeft de maan geen schijngestalte. Het is donker, er wordt geen licht gereflecteerd. De afwezigheid van het licht is een uitnodiging om naar binnen te keren. Om de duisternis te betreden en om daar waar nodig Licht te brengen.

 

De Donkere Maan nodigt uit om in verbinding met jezelf te gaan. Om met jezelf in proces te gaan, leunend in de veilige en liefdevolle bedding van een MaanCirkel.  Van hieruit kun je krachtig en effectief helingswerk doen. Doordat dit in het magische veld van Cirkel wordt gedaan werkt het dieper door.

 

MaanCirkels met Donkere Maan: Tijdens deze MaanCirkels keren we naar binnen, reizen we af naar het Landschap van onze Ziel. Maken we contact met persoonlijke krachtdieren en spirithelpers. En gaan we verloren zielendelen ophalen en helen. We komen in 2021 11 keer bijeen in Cirkel op de dag van de donkere Maan. 

 

Voor wie? Deze MaanCirkel is voor iedereen die haar InnerCirkel van krachtdieren en spirithelpers wil leren kennen. Hiermee wilt leren werken. Het Innerlijk Landschap van de Ziel wil ontdekken. Ben je toe aan zelfheling en ontwikkeling? En niet bang voor innerlijke duisternis? Ben je er klaar voor om hier Licht te brengen? Deze Donkere MaanCirkel wordt gehoed door Camile. 

 

We komen samen op exacte dag van de donkere maan. Die valt steeds op een andere dag van de week.

 

Jouw investering is €35,- euro per Maancirkel. Je schrijft je in voor een jaar (11 maancirkels). Dit is een commitment aan jezelf en aan elkaar. Wat zorgt voor een veilige en consistente plek om te delen, helen en zijn. Bij betaling van het gehele jaarbedrag vooraf, krijg je 1 Maancirkel gratis (€350,- in totaal). Gemiste Maancirkels kunnen helaas niet worden ingehaald. De DonkereMaanCirkel vindt van 19:00-22:00 uur plaats in Studio MoonSisters in Lijnden. 

 

Stuur me een mailtje als jij je voor de Donkere MaanCirkel wilt aanmelden. Dan mail ik je een intentieverklaring van mij als Hoedster en het kader voor de MaanCirkel toe. Voel je dan een JA? Dan maken we een gesprek ter kennismaking om te kijken of we allebei een klik voelen om deze reis met donkere maan samen te gaan maken.