Agenda MaanJaar 2022

In 2022 gaan er in Studio MoonSisters in Lijnden een Nieuwe MaanCirkel en een Volle MaanCirkel van start.

Donkere MaanCirkel

MaanCirkels met Donkere Maan: Tijdens deze MaanCirkels keren we naar binnen, reizen we af naar het Landschap van onze Ziel. We maken contact met persoonlijke krachtdieren en spirithelpers. We halen verloren zielendelen op en helen ze. We komen in 2021 12 keer bijeen in Cirkel op de dag van de donkere Maan. 

 

Volle MaanCirkel

Dit is een reis van verbinding met jezelf en met jouw vrouwelijke kracht. Van het verbinden van je hart met je baarmoeder. Verbinden met jouw MaanZusters. Processen van heling, transformatie en groei. Delen wat er in je leeft, thuiskomen in jezelf, en jouw innerlijke wijsheid. Weer helemaal in contact komen met vrouwelijke sensualiteit en zachtheid. 

VOORJAAR 2022

HoedsterTraining

Zesdaagse training voor vrouwen die de roep voelen om een MaanCirkel te openen. Maar behoefte hebben aan meer knowledge hierover. Dit is een veelomvattende training, met ook aandacht voor innerlijk werk.

 

 


MaanCirkel APK&Kickstarter

Zondag 13 januari: Voor vrouwen die de HoedsterTraining hebben gevolgd en een (tweede) MaanCirkel willen (her)starten of een Kickstart willen maken. En voor vrouwen die willen kijken naar hoe zij het Hoedsterschap vormgeven en/of de energie van hun MaanCirkel willen onderzoeken. 

Pre-HoedsterCirkel

Zaterdag 9 januari: Voor vrouwen die de Hoedstertraining hebben gevolgd: We besteden aandacht aan het proces van het starten van een MaanCirkel. Denk hierbij aan de praktische kant, aan het innerlijk werk, aan jezelf en jouw Cirkel zichtbaar maken en in de wereld zetten en alles wat hierbij komt kijken.

HoedsterCirkel

Zaterdag 4 december: Voor de vrouwen die de HoedsterTraining hebben gevolgd en een MaanCirkel zijn gestart, is er eens per kwartaal deze Cirkel. Ter ondersteuning van jouw MaanCirkel plaats. Hier kun je 'in real life' delen en uitwisselen met andere Hoedsters.